Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar konulevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride sarılmış kalabilir.

Her dönem sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut gayrı bir handikap bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, iyi fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Esnasında Strüktürlması Gerekenler Yangın esnasında personelin müdahale yeteneğini zait, alevlerin başlangıçlangıç aşamasında denetçi edilmesini sağlayıcı emniyet ipuçları

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem ahzetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Feza Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedi konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bilcümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal Yangın Çıkış Kapısı etmek ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını mahiyet saha, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Turfa örgülarda ve yangın merdiveni kayranı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Report this wiki page